TechTrends

3 telefoon accessoires die je nodig hebt in de zomer!

0

De zomervakantie komt aardig dichtbij en is voor sommige zelfs al begonnen. Dit wordt een zomer die we niet snel zullen vergeten. Vele mensen hebben hun vakantieplannen naar het buitenland dan ook even geparkeerd en gaan dit jaar nergens heen of plannen een vakantie in eigen land. Als je een vakantie in eigen land doorbrengt, zijn er een aantal telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl die je echt niet mag missen!

1. Screenprotector

Een screenprotector heb je eigenlijk altijd nodig, maar ook zeker wanneer je op vakantie bent. Je beeldscherm is het kwetsbaarste onderdeel van je telefoon, dus heeft extra bescherming nodig. Met een iPhone 7 Plus screenprotector breng je een extra laagje aan over je display. Hierdoor is je beeldscherm minder vatbaar voor nare krassen en barsten en blijft alles langer intact. Als je op vakantie bent, ben je vaak ook wat meer in de weer met je telefoon om bijvoorbeeld foto’s te maken, de route te volgen of om leuke restaurantjes op te zoeken. Het zou dan zonde zijn als je beeldscherm door een ongelukkige valpartij volledig gebroken is. Naast het feit dat een gebroken scherm niet fijn is, is het laten repareren van een beeldscherm vaak erg duur. Met een goede screenprotector bescherm je dus je telefoon, maar ga je ook nog eens torenhoge reparatiekosten uit de weg!

2. Powerbank

Of je nou een dagje weg gaat, een hele week op pad bent of geen idee hebt wanneer je weer naar huis gaat, een powerbank komt altijd van pas. Met een powerbank kun je altijd en overal waar je maar wilt je telefoon opladen. Ga je de hele dag wandelen en eindig je je dag op het terras en ben je toch wat langer van huis dan gedacht? Geen probleem! Met een powerbank kun je gewoon je telefoon opladen wanneer je op het terras zit en kun je met een volle batterij je weg naar huis vervolgen. Of misschien ga je wel kamperen in eigen land. Ook dan kan het zeker geen kwaad om een powerbank mee te nemen. Er zijn zelfs powerbanks waarmee je tot wel zes keer je telefoon kunt opladen. Ideaal als je geen of beperkt toegang hebt tot stroom. Een perfecte accessoire dat van pas komt op onverwachte momenten en ervoor zorgt dat jij altijd bereikbaar blijft!

3. Telefoonhouder voor op de fiets

Blijf je deze zomer in Nederland? Dan is er een grote kans dat je ons kleine kikkerlandje eens op de fiets gaat ontdekken. Ons land kent prachtige gebieden. Denk aan de kust, de bosrijke gebieden, maar natuurlijk ook plekken als de Veluwe lenen zich perfect voor rustgevende fietstochten. Voordat je op pad gaat, is het handig om een telefoonhouder voor op de fiets aan te schaffen. In de mooie gebieden zijn talloze mooie fietsroutes te vinden, die je vanaf je telefoon kunt volgen. Het is natuurlijk niet veilig om met je telefoon in de hand te fietsen en het is tegenwoordig zelfs verboden. Je kunt er gewoon een boete voor krijgen! Reden genoeg dus, om een telefoonhouder voor op de fiets aan te schaffen. Zo kom jij veilig aan op je eindbestemming én ga je een nare boete uit de weg. Kortom, twee vliegen in één klap dus!

Naar buiten tijdens de pauze

Previous article

Kenmerkende verschillen van een refurbished iPhone

Next article

You may also like