Huis & Tuin

5 Toiletbril trends van 2020: zo zit je nu hip op de plee

0

Naar de wc gaan is misschien niet het meest charmante onderwerp om te bespreken, maar het is nou eenmaal iets wat we allemaal doen. En als je er dan toch een paar keer per dag op zit, dan kun je er maar beter het beste van maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor trendy toiletbrillen. Anno 2020 zijn er namelijk heel veel verschillende opties die naar de plee gaan een echt feestje maken. Benieuwd wat voor trends er zijn? Wij zetten ze op een rijtje.

Unieke vormen

Over het algemeen is een toiletbril ovaal, maar er zijn ook steeds meer voorbeelden waarin toiletbrillen van vorm verschillen. Denk bijvoorbeeld aan toiletbrillen die perfect rond zijn, of toiletbrillen die in de vorm van een ellips lopen.

Bijzondere prints

Ook hoeven toiletbrillen lang niet altijd wit te zijn, maar kunnen ze bijzondere prints of designs hebben. Sommige toiletbrillen hebben een schelpenprint, of een oceaan-thema. In principe is met een toilet heel veel mogelijk, alleen zul je jezelf moeten afvragen wat er bij je interieur past.

Soft close

Kun je je nog herinneren dat bij het omlaag doen van een toiletbril deze uit je vingers slipte en met een harde klap op de toiletpot viel? Er ontstond een hard geluid door het vallen van de bril en vaak schrok je je een hoedje. Door gebruik te maken van een toiletbril met soft close is dit probleem uitgesloten, en zal de toiletbril altijd zachtjes neervallen.

Hypertechnische toiletbrillen

‘Bijzondere’ soorten toiletbrillen ken je misschien alleen maar uit films, maar in Japan zijn slimme toiletten al veel langer populair en de verwachting is dat dit in Nederland ook zou kunnen komen. Hier zit bijvoorbeeld een ingebouwd bidet in. Je zou dan alleen maar op een knopje te hoeven drukken om het hele toilet te bedienen.

Quick release

Een andere trend op het gebied van toiletbrillen is de quick release, waarbij je de toiletbril gemakkelijk van de toiletpot los kunt klikken. Dit is vooral ontzettend handig bij het schoonmaken van een toilet: je kunt gewoon de bril loskoppelen en de pot én bril grondig schoonmaken. In een handomdraai klik je hem vervolgens weer vast.

Wie zal het Covid-19-vaccin vinden?

Previous article

Cryptomunten minen, hoe werkt dat precies?

Next article

You may also like