Geld

7 investeringstips voor de eigenaar van een klein bedrijf

0

Een bedrijf runnen is niet eenvoudig, vooral niet als het kapitaal laag is. Helaas kun je een bedrijf niet alleen op vaardigheid en vastberadenheid runnen. Als u zich een beetje tekortschiet op financieel gebied voor uw bedrijf, is het misschien tijd om te overwegen om te investeren. Hier zijn een paar tips waarmee de gemiddelde eigenaar van een klein bedrijf aan de slag kan gaan in het investeringsspel.

1. Begin met Penny Stocks

Een penny stock is in feite een klein aandeel die voor minder dan een euro op de markt wordt verkocht. Het is een zeer volatiele investering, maar zo weinig waard dat het een geweldige plek is om te beginnen voor nieuwe investeerders. Als eigenaar van een klein bedrijf kun je beginnen met het verhandelen van kleine aandelen om de markt te leren kennen en meer vaardigheden als belegger te ontwikkelen. Als je de zaken eenmaal onder de knie hebt, kun je ervoor kiezen om door te gaan met experimenteren met penny-aandelen of over te gaan op andere grotere beleggingen.

2. Breng investeringen in lijn met bedrijfsdoelen

Als ondernemer zijn er veel entiteiten waarmee je rekening moet houden met jouw bedrijf voordat je enige vorm van speculatie maakt. Om te beginnen wil je jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsplan, schuldenlast, zakelijke lening en financiering nader bekijken. Investeren moet een manier zijn om het inkomen te verhogen, niet om het aan te vullen.

 

Met andere woorden, het is niet slim om geld te nemen dat nodig is voor een ander deel van jouw bedrijf om jouw bezit te vermenigvuldigen. Als de investering zuur wordt, ben je geld kwijt aan zowel de investering als jouw bedrijf, wat het moeilijk zal maken om te herstellen, vooral als de cashflow laag is. Houd in plaats daarvan de belangen van jouw bedrijf in gedachten wanneer je investeert. Gebruik overtollige winsten om aanbetalingen op investeringen te doen, en onthoud altijd dat beleggen niet als gokken moet worden behandeld.

3. Diversifieer investeringen

Probeer als algemene regel niet al jouw eieren in dezelfde mand te leggen. Op die manier heb je, als een van jouw aandelen devalueert, nog steeds een kans om winst te maken met ‘’één van de andere aandelen. Dit vermindert jouw algehele risico als belegger en helpt je om jouw zakelijke belangen te behouden. PIN voorschot kan jou helpen met het investeren in bedrijven en een zakelijke lening hiervoor aan te vragen.

4. Overweeg beleggingsfondsen

Bij het doen van slimme investeringen is er een niveau van risico en rendement waarmee rekening moet worden gehouden, en er moet altijd een evenwicht zijn. Als je net begint, hoe lager het risico, hoe beter – wat beleggen in een beleggingsfonds een geweldige plek maakt om te beginnen.

In grote beleggingsfondsen worden honderden aandelen op één plek gecombineerd en een fondsbeheerder stopt geld in het fonds om het groeipercentage te verhogen. Het risico om geld te verliezen in een dergelijke investering is extreem laag, waardoor het een waardevolle kans is. Nu jouw voorraden langzaam groeien, kun je de ups en downs van de markt beter begrijpen en jezelf voorbereiden op grotere ondernemingen.

5. Houd de tijd aan jouw zijde

Beleggen is op geen enkele manier een manier om snel rijk te worden, ook al behandelen veel amateur-investeerders het op die manier. Het is een langetermijn spel waarbij het beste rendement wordt behaald door degenen die wachten. Zelfs als de zaken er slecht uitzien in de markt, is dit niet altijd een teken dat je jouw investering moet laten uitbetalen. Tijdens een positieve en groeiende economie zijn de resulterende rendementen meestal veel hoger, maar alleen voor degenen die wachten op het juiste moment om te verkopen. Als je probeert jouw beleggingen eruit te halen wanneer de markt slecht is en ze weer terug te zetten wanneer deze goed is, loop je een aantal van de beste rendementen mis.

6. Vermijd hefboomwerking

Het is waar dat hefboomwerking jouw winst kan verhogen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het ook de andere kant op kan gaan. Het zal jouw verliezen net zo veel vergroten als jouw winsten, en dat is een beetje te veel om te gokken als jouw bedrijf op het spel staat. Als het slecht gaat, kan de makelaar een margestorting doen, waardoor de belegger extra geld moet inleggen om het tekort te compenseren.

Zo herken je een betrouwbaar online casino

Previous article

Vier manieren om geld te sparen of beleggen

Next article

You may also like