Trends

BDSM, is het iets voor jou?

0

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar BDSM? Een tikkeltje benieuwd hoe jij het zou ervaren? Of stilzwijgend verlangen om in de rol van een dominator of missschien wel sub te kruipen? Het kan behoorlijk spannend zijn om deze seksuele fantasieën te ontdekken en de vrije loop te laten. Hoe weet je of het iets voor jou en je eventuele partner is?

Babysteps

Best ga je niet meteen voor het grote geschut. Laat die hardcore sm-kleren nog even voor wat ze zijn en start om te beginnen met soft BDSM-toys. Je moet je prettig en op je gemak voelen. Zet daarom kleine stapjes om te ontdekken wat jij en je partner leuk vinden. Verdiep je samen in de wereld van bdsm, door er eerst online wat over op te zoeken.

Ontdekken wat jullie leuk vinden, begint met een goed gesprek. Iedereen beleeft seksualiteit op zijn eigen manier. Ook al hebben jullie waarschijnlijk al wel een idee van wat de andere in hogere sferen van extase brengt, zomaar BDSM-gerief bovenhalen en aan het spanken gaan kan fout overkomen. Niet iedereen vindt het idee vanaf het eerste moment aanlokkelijk. Ga daarom eerst met je partner praten over je fantasieën en tast elkaars grenzen eerst mondeling af. Zo kunnen jullie op een aangename manier het onderwerp bespreekbaar maken en ontdekken wat de andere fijn vindt. Je vindt online heel wat artikels en zelfs bdsm-tests om te kijken of jullie het in je hebben.

Soft BDSM-toys

Het plezier van kleine klapjes tijdens de seks heb je waarschijnlijk al wel eens ervaren. Naast je handen, zijn er verschillende attributen die je kan gebruiken. Vaak beginnen koppels met huis-tuin-en-keuken-gerei. Dit is een leuke eerste stap, maar wil je het iets professioneler aanpakken (en voorkomen dat je elkaar pijn doet) raden we toch aan over te schakelen naar toys die hiervoor bestemd zijn, zoals een zweepje. Een andere leuke manier om te beginnen met bdsm zijn handboeien. Je bewegingsvrijheid beperken kan heel opwindend zijn. Je geeft je over aan de aanrakingen en de wil van jouw partner die je eerst vastbindt met touw, of je handboeien aandoet. Dit wordt het spel van bondage genoemd.

Hoe je het spelletje ook wil spelen, voor elk niveau van BDSM zijn er speeltjes te vinden. Hebben jullie de smaak te pakken en is zijn jullie klaar voor het échte werk? Neem eens een kijkje online en ga misschien eens voor een ballgag? Be safe and have fun!

Innovaties in online casinos

Previous article

De geschiedenis van Microsoft Office

Next article

You may also like