Huis & Tuin

De vijf hipste interieurmerken van 2019!

0

Vroeger wilde je niets liever; een eigen plekje dat je volledig naar je eigen smaak kan inrichten. Een groene bank, blauwe stoelen en paars behang, alles is mogelijk! Toch is het inrichten van je nieuwe stekkie soms een lastigere taak dan verwacht. Laat staan het vernieuwen van je interieur. Waar begin je? En is dat paarse behang toch niet een beetje een trend van vorig jaar? Geen reden tot paniek, want het lijstje hieronder geeft je een zetje in de juiste richting. Zie hier de hipste interieurmerken van 2019:

Een fluweel zitje
Velvet is niet meer weg te denken uit de interieurtrends anno 2019. In elk hip restaurant of hotel vind je wel zo’n fluweel bekleed pareltje. Decadent? Valt best mee! Zo heeft Made.com een aantal hele mooie exemplaren op hun website staan voor een uiterst vriendelijk prijsje.  Maar dit jonge interieurmerk heeft meer te bieden. Neem zeker even een kijkje op hun website of in hun showroom. Ben je nou echt het spoor bijster? De blog van Made.com staat vol met nuttige interieurtips die je je zo eigen maakt.

Stoer & robuust
Gelukkig zijn er ook andere trends op het gebied van interieur dan alleen poeder roze, fluwelen banken. Het interieurmerk Eleonora Meubelen tovert jouw woonkamer om tot een stoere maar stijlvolle plek. Cognac kleurige banken van mooi leer, grote houten tafels met stalen poten en fijne kuipstoelen. Klinkt dit nou precies als jouw Pinterestbord?

Zweeds design
Er zijn tijden van financiële voorspoed en soms tijden van wat financiële tegenspoed. Echter hoeft dit geen invloed te hebben op de inrichting van je nieuwe huis, appartement of studentenkamer. Het magische woord: Ikea. Ja, je weet wel: die geel-blauwe meubelgigant met bedden voor drie tientjes. En nee, je gaat niet hetzelfde interieur krijgen als elk huishouden in Nederland. Zoek namelijk maar is op ‘Ikea hacks’ op Youtube.  Een paar handige crea Bea’s laten in een video zien hoe ze jouw simpele nachtkastje om kan toveren tot een stukje Zweeds design. Kost (bijna) niks, behalve wat tijd, geduld en creativiteit.

Mengelmoesje
By-Boo is een merk met Nederlandse roots en heeft voor iedereen wat wils. Handig voor als je niet het alleenrecht hebt over jullie toekomstige interieur. Een stoere lamp, elegante stoel of exotisch vloerkleed; By-Boo heeft het allemaal in huis. Bang dat je platzak bent nadat je al het pracht en praal van By-Boo hebt aangeschaft? Geen zorgen, de prijzen zijn te overzien en voor de echte koopjesjagers: de showmodellen gaan over de toonbank met 50 procent korting.

Kijken, kijken, kopen!
Er zijn talloze webshops met de leukste woonaccessoires. Ik waarschuw jullie wel: je wordt heel hebberig van deze leuke prulletjes. Echte meubelstukken vind je vaak niet in deze webshops, maar het is een goede aanvulling op je pas aangeschafte interieur. Woonaccessoires maken je inrichting nou eenmaal af. Althans, dat maak ik mezelf altijd wijs als ik me weer is laat verleiden tot een mandje óf kussentjes óf kaarsen … Ach, je snapt het punt.

Nog niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent? Kijk dan is op de website van Meubelpartner. Zij hebben verschillende interieurmerken op hun website staan om je op te oriënteren.

Alcoholverslaving: zo kom je er vanaf

Previous article

Zonne-energie: zo lang gaan zonnepanelen mee

Next article

You may also like