Trends

Deze accessoires moet je echt hebben voor je elektrische scooter

0

Een elektrische scooter wordt steeds meer hip. Het is geluidloos, het stinkt niet zo naar uitlaatgassen én het is een meer duurzaam alternatief om te rond te rijden. Maar voor zo’n tof gebruiksvoorwerp moet je ook een aantal accessoires aanschaffen. Welke dat zijn vertellen we jou in deze blog!

  1. Goede helm

Je hoeft niet altijd een helm op bij het scooter rijden, maar slim is het wel! Net zoals dat sommige fietsers wel een helm op doen. Want als je valt, val je hoe dan ook hard. Dus veiligheid boven alles. En er zijn vandaag de dag heel veel helmen te koop die er goed uit zien. Dus brommerhelm kopen? Goed idee!

  1. Kettingslot

Je wilt niet dat jouw elektrische scooter binnen de kortse keren ongevraagd een nieuwe eigenaar heeft. Hoe je dat doet? Door een goed kettingslot te kopen. Dus op de vraag: kettingslot kopen? Dikke vette ja. Hoe beter het kettingslot is, hoe beter je scooter is beveiligd voor dieven.

  1. Windscherm

Een windscherm heeft meerdere voordelen: je bent bescherm tegen de wind. Maar ook tegen regen. En in de zomer, ook heel belangrijk: tegen de vele vliegjes. Een windscherm houd je dus droog en beschermt je tegen invloeden rondom de scooter. Ideaal!

  1. Bagagedrager

Wil je wellicht een keer wat verder je scooter? Een extra bagagedrager is ideaal als je bijvoorbeeld een koffer wilt vervoeren, maar ook perfect als je boodschappen gaat doen.

  1. Mobielhouder voor aan het stuur

Met je mobiel op de scooter, dat mag natuurlijk niet. Maar soms wil je wel de weg weten of handsfree bellen. Daarom is een mobielhouder ideaal voor aan je stuur. Zo heb je veilig beide handen aan het stuur, maar kun je toch zien of je op die ene kruising links- of rechtsaf moet!

Accessoires maken je e-scooter nog mooier of zijn simpelweg handig om te gebruiken. Het maakt jouw aanwezigheid in het verkeer veiliger. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere weggebruikers. En dáár kun je mee thuiskomen!

5 tips voor een lucratieve thuiswerkdag

Previous article

Bitcoin als alternatieve betaalmiddel steeds meer gebruikt

Next article

You may also like