Internet

Dit zijn de meest verslavende online spellen van 2019

0

Je begint eraan omdat je er goede verhalen over hoort, en voor je het weet kun je er niet meer mee stoppen. De game industrie ontwikkelt zich altijd. Games kunnen behoorlijk verslavend zijn. Omdat ze zo spannend zijn, omdat ze steeds uitdagender worden en omdat jij er steeds beter in wordt. Benieuwd wat de meest verslavende online spellen van 2019 zijn? We zetten ze voor je op een rij!

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale is een gratis ‘third person shooter game’ waarbij je tegen 99 andere gamers speelt. Je wordt met een bus op een eiland gedropt en moet ervoor zorgen dat je als laatste overblijft. Je moet je tegenstanders dus uitschakelen met wapens, kunt een fort bouwen om jezelf te beschermen en zelfs medicijnen sparen om jezelf sneller mee beter te maken. Het spel is te spelen als individu, in een duo of met een team van vier personen.

World of Warcraft: Legion

We gooien er meteen nog maar een echte gameterm in, want World of Warcraft: Legion is een ‘massively multiplayer online role-playing game’. Het is alweer de zesde uitbreiding op het populaire spel World of Warcraft dat van meet af aan al verslavend gevonden werd. Een videogame waarbij je echt moet meespelen in een verhaal. In deze zesde speleditie denken de volkeren Alliance en Horde dat ze Gul’dan hebben verslaan tijdens een invasie, maar dit figuur kon ontsnappen naar Azeroth. Hier is inmiddels overigens ook alweer een zevende speluitbreiding van.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V is een ‘action-adventurespel’ waarbij de spelers kunnen rennen, springen, zwemmen, varen, vliegen of in voertuigen kunnen rijden. Dit allemaal om een missies te voltooien die hen steeds verder in het spel brengen. Er is keuze tussen de drie personages Michael De Santa, Trevor Philips en Franklin Clinton, die elk hun eigen specialisatie hebben. Zo kan de eerste tijdens schietpartijen de tijd vertragen, ken de tweede zo razend worden dat-ie meer schade kan toebrengen zonder zelf schade op te lopen en kan de laatste de tijd vertragen tijdens het rijden.

Overwatch

Overwatch is een ‘multiplayer first-person shooter’, het wordt meestal gespeeld in twee teams van zes. Elke ‘hero’ heeft zijn eigen functie in het spel en een team zou dus moeten bestaan uit een goede mix van de verschillende kenmerken. De spelers moeten namelijk samenwerken op een bepaald punt te verdedigen, of juist te veroveren in een bepaalde tijd. Als speellocatie kunnen zij kiezen uit echte locaties zoals Egypte, Londen en Japan.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Het ‘action-adventure-computerspel’ The Legend of Zelda: Breath of the Wild begint met Link die wakker wordt uit een diepe slaap. De geest van de koning vertelt hem dat het koninkrijk Hyrule is verwoest en dat híj het moet redden. Maar Link weet helemaal niets meer dus moet alle herinneringen af gaan en krijgt daarbij allerlei missies te verduren. Als de speler naar het Ganon het Onheil te gaan, die door Zelda werd tegengehouden. Wanneer ze het niet meer houdt, is het aan Link om Ganon te verslaan.

Let op

Dit zijn stuk voor stuk games die precies zo zijn ontwikkeld dat ze jou continu weer opnieuw laten spelen. Ze geven je bijvoorbeeld beloningen om ervoor te zorgen dat de drang om te spelen groter wordt. Het is eigenlijk net een online casino waar je geld bij kunt winnen en dat bedrag steeds hoger wilt zien. Dit is niet geheel onschuldig. Het kan er namelijk geleidelijk aan voor zorgen, dat je gameverslaafd raakt. Let daar dus goed op en weerhoud jezelf ervan om hele dagen en misschien zelfs nachten te spelen.

Dit zijn de beste Virual Reality Apps

Previous article

Online kansspelen zijn in België legaal en dit is waarom!

Next article

You may also like