Handig

Een bedankje voor zorgpersoneel

0

De zorg heeft de afgelopen tijd flink op zijn kop gestaan. Tijdens de pandemie kunnen mensen in de zorg dan ook een goede oppepper gebruiken. Je kunt deze mensen niet genoeg bedanken voor hun inzet en harde werk. Met de onderstaande ludieke cadeau-ideeën bedank jij de verpleegkundigen in het ziekenhuis, het personeel van de thuiszorg of de artsen die altijd dat extra stapje extra zetten voor de patiënt. We geven je een afwisseling van vier nuttige, toepasselijke en creatieve cadeaus.

Sokken met een print

Het is vooral een trend in het ziekenhuis, maar ook in de thuiszorg en bij andere zorginstellingen kom je deze warme trend tegen: sokken. Je kunt er geen genoeg hebben. Veel zorgpersoneel draagt klompen of medische schoenen en om dit een beetje op te fleuren kom je sokken in alle soorten en maten tegen. Kies bijvoorbeeld voor sokken in het thema van de zorg, bijvoorbeeld met pleisters en een spuit als cadeau. Of ga voor een ander vrolijk paar, zoals een dierenprintje of regenboogkleurtjes om iemands dag op te fleuren.

Scharensetje

Veel verpleegkundigen maken dagelijks gebruik van verschillende soorten scharen. Verbandscharen, kochers of verpleegkundige scharen zijn geen onbekende begrippen in de zorgwereld. Om deze nuttige gereedschappen een beetje op te leuken zijn al deze soorten scharen te koop in verschillende printjes en motiefjes. Deze scharen zijn los te koop, maar vaak ook als setje met een handige verpakking. Daarnaast is er ook aan de linkshandige verpleegkundigen gedacht: ook hiervoor bestaan speciale scharen.

Waterfles

Naast een scharensetje en sokken bestaan er genoeg andere nuttige cadeaus voor zorgpersoneel. Denk bijvoorbeeld aan een waterfles. De zorg is vaak hectisch en het is daarom handig dat er tussendoor snel een slok water gedronken kan worden om gehydrateerd te blijven. Er zijn genoeg soorten, maten en kleuren drinkflessen. Denk aan thermosflessen, aluminiumflessen of bidons. Je kunt ook waterflessen bedrukken om het cadeau te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een fles met een bedrijfslogo of met een leuke tekst. Een andere optie is een mooie quote of een simpele ‘Bedankt!’. Dit is een uniek en handig cadeau dat altijd van pas komt.

Badgehouder

Een klein, maar nuttig cadeau is een badgehouder. Iedereen in de zorg draagt er altijd wel eentje bij zich, zodat het pasje altijd bij de hand is. Met dit cadeau vervang je die saaie badgehouder door een aantrekkelijker exemplaar. Denk bijvoorbeeld aan een badgehouder met een stethoscoop of een hartslag. Een handig cadeau en makkelijk bij je te dragen. Het uittrekbare koordje aan de houder zorgt voor extra gemak, waardoor deuren voor iedereen open blijven gaan.

Vier manieren om geld te sparen of beleggen

Previous article

Goud inleveren? Zo pak je het aan

Next article

You may also like