Tech

Een duidelijke overzicht hou je door dit voertuigvolgsysteem

0

Hou jij van overzicht? En wil jij graag weten waar je voertuig zich bevindt? Dit kan je natuurlijk allemaal zelf bijhouden met de hand. Maar het kan veel eenvoudiger en sneller dankzij het voertuigvolgsysteem van Linqo! In deze blog vertellen we je alles over het voertuigsysteem van Linqo.

Het gebruik van de voertuigvolgsysteem van Linqo

Met een voertuigvolgsysteem kan je eenvoudig bijhouden waar een voertuig zich bevindt op elk moment van de dag. Met de software die wordt gebruikt kan je auto overal worden getraceerd. Daarnaast krijg je ook een overzicht over de route die wordt gereden, hoe snel er wordt gereden, maar ook hoe lang er over de rit is gedaan. Dit kan allemaal dankzij de technologie die wordt gebruikt, namelijk GPS monitoring.  Dankzij de voertuigvolgsysteem van Linqo kan je alles gemakkelijk bijhouden in een overzicht.

Je wagenpark indelen met voertuigvolgsysteem

Het kost meestal veel tijd om je wagenpark in te delen. Me het voertuigsysteem van Linqo bespaar je veel tijd. Door de verstrekte gegeven van de app, zoals de ritten die gemaakt zijn en de bezochte locaties, kan je je planning eenvoudig indelen. Bovendien wordt de administratie ook voor je bijgehouden, waardoor je nog meer tijd bespaart en deze kan besteden aan andere taken! Met Linqo hoef jij niks meer handmatig te doen.

Installatie van het systeem

Ben jij helemaal weg van het voertuigvolgsysteem van Linqo en kan je niet wachten om het te installeren? Dat kan eenvoudig door middel van de gespecialiseerde monteurs van Linqo. Zij monteren het binnen een kwartier in de gewenste voertuig voor jou. Daarbij helpen de monteurs je ook bij het installeren van het softwareprogramma. Nog niet overtuigd? Probeer dan de demoversie van Linqo uit om inzicht te krijgen van het systeem. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website van Linqo of neem contact op met de klantenservice. De klantenservice van Linqo is te bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier op de website.

De verhuurhypotheek: zo werkt het

Previous article

Waarom het verstandig is sim only te vergelijken

Next article

You may also like