HandigTech

Een persoonlijk telefoonhoesje in een paar eenvoudige stappen

0

Het maken van een mobiele telefoon cover is nog nooit zo eenvoudig geweest! Online kunt u vaak in een paar stappen een volledig uniek hoesje maken. In dit blog vertellen we u welke stappen u kunt nemen om een telefoonhoesje te maken die helemaal naar uw wensen is.

Kies een mooie afbeelding

Heeft u een foto of ander ontwerp die u op de cover wilt gebruiken? Upload het naar de ontwerptool met een druk op de knop. Het beeld wordt rechtstreeks geprojecteerd op de vorm van het hoesje en kan naar wens worden aangepast. Foto’s van hoge kwaliteit geven de scherpste resultaten.

Foto’s uploaden van Facebook!

Als u uw foto’s op Facebook hebt staan in plaats van op uw computer, kunt u vaak direct inloggen op uw Facebook-account met de online ontwerptool en de mooiste foto’s toevoegen aan uw hoesje. Op deze manier hoeft u niet te worstelen met het kiezen van de beste foto’s!

Voeg tekst of andere vormen toe aan uw unieke hoesje

Alsof een smartphonehoesje met uw eigen originele afbeelding nog niet uniek genoeg is, kunt u ook tekst toevoegen aan het ontwerp. Een persoonlijke boodschap is leuk als u het telefoonhoesje aan iemand cadeau doet. U kunt talrijke opties voor de tekst configureren, waaronder lettertype, kleur, grootte en positie. Hoe leuk is het om een grappige tekst toe te voegen aan de afbeelding die een dierbare herinnering oproept?

Voeg een filter toe aan uw ontwerp en maak het af!

Wilt u uw telefoonhoesje een nog unieker karakter geven? Voeg dan een speciaal effect toe. Dit is een filter op uw ontwerp dat het beeld op een andere manier doet oplichten. U kunt kiezen uit verschillende filters die het beeld een heel ander effect geven. U kunt de afbeeldingen ook een achtergrondkleur geven. U kunt bijvoorbeeld twee kleinere foto’s op het hoesje plaatsen zonder dat het ontwerp er leeg uitziet. Maak uw eigen telefoonhoesje direct op deze Hoesjemaken.nl!

Wat zijn de arbeidsongeschiktheid regels als zzp’er?

Previous article

Dit kan factoring voor jouw bedrijf betekenen

Next article

You may also like