AlgemeenGeldTech

iPhone kopen in 2020: wat je moet weten als je nu een iphone koopt

0

Afgelopen september lanceerde Apple opnieuw een hele hoop nieuwigheden, en op het gebied van de iPhone waren dat drie totaal nieuwe modellen. Apple fans zitten vaak rond september al klaar om de nieuwe modellen in te slaan. Maar als je dit jaar nog een nieuwe iPhone wilt kopen, wat is dan het handigst om te doen? Wachten tot de nieuwe modellen in september of aan het begin van het jaar een nieuwe telefoon kopen?

Een korte recap

Wat zijn nou precies de laatste lanceringen van Apple geweest? Om je even bij te praten: de iPhone 11, de iPhone 11 pro en de iPhone 11 Max zijn de nieuwste modellen die Apple op de markt gebracht heeft. iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR, en de iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone X. (Waarvan nu een nieuwe vet iphone x hoesje uit is)

De features

Wat de iPhone 11 je allemaal biedt? Een dubbele cameralens aan de achterkant, met 12-MP Ultragroothoek en een groothoekcamera aan de voorkant. Kies je voor een model met 64GB aan geheugen, dan betaal je in Nederlandse winkels zo’n 810 euro. Kies je voor de grootst mogelijke opslag, 256GB, dan kost hij je 979 euro. De iPhone 11 is sinds 20 september 2019 verkrijgbaar. Daarnaast zou Apple het stevigste en beste smartphonescherm ooit hebben gebruikt op deze telefoon.

Wachten tot september

Aanstaande september is het zeer waarschijnlijk dat Apple opnieuw veel nieuwe toestellen zal lanceren. Hoewel het nog niet officieel naar buiten is gekomen, wordt er al wel veel gespeculeerd over hoe die modellen eruit zullen gaan zien.  Net als de voorgaande jaren lekt er toch altijd wel ‘iets’ uit. In 2020 zouden er opnieuw drie modellen uitgebracht worden, twee high-end modellen met extra functies en een goedkoper model (die vergelijkbaar zou zijn met de iPhone XR van nu). De schermformaten zouden ook een stuk veranderd worden. De maten die de makers van Apple aan het overwegen zouden zijn, zijn de volgende:

  • 5,4-inch
  • 6,1-inch
  • 6,7-inch

Goed, welke keuze jij maakt is natuurlijk volledig aan jou. Wil je aan het begin van 2020 al een nieuw toestel aanschaffen, dan kun je het beste kiezen voor de iPhone 11, 11 Max of de iPhone XR. Ben je geduldig genoeg om tot september te wachten? Dan is het afwachten wat Apple zal lanceren!

4 tips voor een internationale marketing strategie

Previous article

Zelf stickers drukken voor je bedrijf: zo doe je dat

Next article

You may also like