Huis & Tuin

Je tuin gezellig inrichten was nog nooit zo makkelijk!

0

Heb jij gemerkt dat jouw tuin wat mist? Sfeer? Gezelligheid? Je tuin omtoveren tot een sfeervolle plek is heel makkelijk. In dit artikel geven we je vijf tips die jij daarvoor kan gebruiken. Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig!

Buitenkeuken

In Nederland is het altijd weer de vraag hoeveel maanden we kunnen genieten van het zomerse weer. Als die dagen er wel zijn, willen we het liefst onze tijd buiten besteden. Een buitenkeuken brengt de gezelligheid van binnenshuis koken naar buiten. Er zijn veel mogelijkheden om een buitenkeuken je eigen te maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een ingebouwde barbecue, wijnkoeler of koelkast zodat je alles bij de hand hebt. Een echte aanwinst voor je tuin dus! Ook hoeft een buitenkeuken niet zomer gebonden te zijn, je kan er elk seizoen van genieten.

 

Schutting decoratie

Behalve dat een schutting je tuin beschermt tegen de glurende buren, heeft het veel meer potentie dan dat. Je kan het namelijk zien als een leeg canvas om het te decoreren zoals je maar wilt. Tuinschilderijen, hangende potten met bloemen, fotolijsten: maak het zo gek als je wilt. Om het decoreren wat makkelijker voor jezelf te maken kan je dezelfde interieur in je huis doorvoeren naar buiten. Zo heb je decoratie, maar is het ook een geheel. Waarschijnlijk heb je binnen kunst aan de muur hangen, dus waarom buiten niet?

Zithoek

Tenzij je zomerse avonden op het gras wilt doorbrengen is een gezellige zithoek creëren wel essentieel voor een aangename sfeer in je tuin. Er zijn verschillende soorten tuinmeubelen die je kan kiezen. Bijvoorbeeld een grote loungeset om in weg te zakken of een bartafel met stoelen erbij om van dat welverdiende drankje te genieten na een lange werkdag. Het ligt er ook aan wat er in je tuin past. Om het af te maken kun je rondom de zithoek bijvoorbeeld spotlights in je tuin plaatsen, of tuinlampjes ophangen door de hele tuin.

 

Met een buitenkeuken, decoratie aan de schuttingen hangen of een zithoek te maken heb jij makkelijk een gezellige tuin!

Een fiets van de zaak: dit gaat er veranderen!

Previous article

Beste Airco’s voor in de slaapkamer deze hete zomer

Next article

You may also like