Geld

Jouw bedrijf financieren met een lening

0

Overweeg je jouw bedrijf uit te breiden? Of wil je investeren in nieuwe machines of voertuigen? Dat brengt (flinke) kosten met zich mee. Indien je over voldoende liquide middelen beschikt, hoef je hier geen lening voor af te sluiten. Er zijn echter maar weinig bedrijven die een dergelijke investering uit eigen zak kunnen betalen. Beschik je ook niet over voldoende financiële middelen om de investering te kunnen financieren? Zet de investering dan niet direct uit het hoofd. Je kunt jouw bedrijf namelijk ook financieren met een lening.

Kies voor een zakelijke lening
Als bedrijf heb je tegenwoordig verschillende mogelijkheden om investeringen te financieren. Indien het om een uitbreiding of de aankoop van nieuwe machines of voertuigen gaat, doe je er goed aan een zakelijke lening af te sluiten. Met zo’n lening kun je namelijk voldoende geld lenen om de investering te financieren. Je kunt onder meer zakelijk lenen bij New10. Hier sluit je een zakelijke lening af met een looptijd van maximaal 5 jaar. Je krijgt het gewenste bedrag in één keer bijgeschreven op jouw rekening, waardoor je de investering direct kunt doen. Je lost een zakelijke lening af door maandelijks een vast bedrag af te dragen.

Een zakelijke lening aanvragen
Wil je jouw bedrijf financieren met een lening? Dan wordt het de hoogste tijd om een zakelijke lening aan te vragen. Voor sommige ondernemers is dit een fluitje van een cent, maar lang niet iedereen weet hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt bij een bank of bij een kredietverstrekker langsgaan voor een lening voor jouw bedrijf. Dit hoeft echter niet meer. Een zakelijke lening afsluiten kan namelijk ook online, bijvoorbeeld bij New10. Je maakt hier een account aan en levert de benodigde informatie aan. Op basis hiervan doet de kredietverstrekker jou een vrijblijvend aanbod op maat. Ga je hiermee akkoord? Dan dien je aanvullende documentatie aan te leveren. Wanneer alles in orde is en jij jouw handtekening gezet hebt, ontvang je het geleende bedrag binnen de kortste keren op jouw rekening.

Wanneer kies je voor zakelijke krediet?
Voor een uitbreiding of investering in machines of voertuigen is een zakelijke lening uitermate geschikt. Indien het om kleinere uitgaven gaat, zie je het mogelijk niet zitten om een lening af te sluiten. Gelukkig hoeft dit ook niet. Je kunt namelijk ook kiezen voor zakelijk krediet. In tegenstelling tot een zakelijke lening het geval, ontvang je bij zakelijk krediet niet het hele bedrag in één keer. Het gewenste bedrag wordt voor jou klaargezet en je kunt hier telkens het benodigde geld van opnemen. Je betaalt uitsluitend rente over het opgenomen bedrag. Dit maakt dat zakelijk krediet uitermate geschikt is voor werkkapitaal, voorraden, debiteuren, marketinginvesteringen en personeel.

 

Wat is het verschil tussen managed hosting vs unmanaged hosting?

Previous article

5x Tips om leren prioriteiten te stellen

Next article

You may also like