Trends

Jouw look voor de zomer van 2022

0

Elk jaar worden we weer verwend met allerlei verschillende modetrends die tussen de seizoenen heen altijd variëren. Soms komen er trends van jaren geleden terug, soms verschijnen er ineens verrassende trends die je nog niet eerder had gezien. Ook voor de zomer van 2022 geven de modetrends ons alvast een heleboel voorpret voor de zonnige dagen. Benieuwd hoe jouw look voor de zomer van 2022 er voor de zomer uit zou kunnen gaan zien? In dit artikel bespreken wij een aantal outfits die je zéker in je zomerkoffer zou moeten hebben zitten – naast je badpak en sandalen.  

Zwemkleding

In de zomer van 2022 ga je waarschijnlijk zwemkleding in allerlei verschillende kleuren ne prints tegenkomen. De trend vanaf afgelopen lente is kleurrijk, kleurrijk en nog eens kleurrijk, dus ook in je zwemkleding mag dit zeker terugkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bikini set in een felle bloemetjesprint of een zwembroek in een felgroene kleur.

Cowboylaarzen

Vooral bij vrouwen zijn cowboylaarzen niet meer weg te denken uit de zomergarderobe. Cowboylaarzen kun je namelijk combineren met een lange zwierige jurk, maar ook met een kort jurkje en een oversized blazer, of met een short en. Een leuke top. Kortom 0 mogelijkheden genoeg dus. Daarnaast staan cowboylaarzen toch iets meer gekleed dan sneakers en is het daarmee het perfecte alternatief op de traditionele zomerschoen.

Oversized blazer

Veel vrouwen zijn in 2022 verknocht aan oversized blazer. Ze zijn de perfecte vervanger voor een zomers jasje. Het staat chic, kleed lekker af en past over vrijwel elke outfit. Kies het liefst voor een tweedehands model van de mannenafdeling, zodat je kunt genieten van de praktische binnenzakken. In plaats van gesleep met een handtasje wat je mee moet nemen en waar je je spullen in kwijt kunt, kun je simpelweg je telefoon, sleutels en portemonnee kwijt ín je jasje. Hoe handig is dat? 

Linnen tassen

Deze zomer is het tijd om linnen tassen met je mee te nemen. Deze tassen zijn duurzaam omdat je ze vaak kunt hergebruiken. Daarnaast kun je veel kwijt in linnen tassen, zoals een fles water en een hamamdoek om mee te nemen naar het park of naar het strand. Het fijne aan linnen tassen is dat je ze ook gemakkelijk even in de was gooit, zodat ze daarna weer helemaal fris en schoon zijn. Extra fijn: als de linnen tassen een rits hebben, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je spullen eruit gestolen kunnen worden als je met je tas onder je arm loopt.

Grote zonnebrillen

Voor zowel mannen als vrouwen mogen de zonnebrillen deze zomer groot, groter, grootst zijn. Helemaal in lijn met de retro trend van het afgelopen jaar en daarnaast ook ontzettend fijn voor de zomerse dagen. Het beschermt je niet alleen tegen de zon, maar verhult ook je gemoedstoestand wanneer je bijvoorbeeld de avond ervoor nét even te diep in het glaasje hebt gekeken. 

Jute en stro

Accessoires van stro of jute, bijvoorbeeld in de vorm van een hoed, tas of sandalen, zijn het helemaal voor komende zomer. Ook jute sandalen zijn geliefd, al kunnen die wel redelijk snel blaren geven. Een hoed is in de zomer natuurlijk sowieso een aanrader: naast dat het fashionable staat, beschermt het je gezicht ook tegen heftige uv-straling. Uiteraard is het naast het dragen van een hoed alsnog verstandig om je gezicht in te smeren met zonnebrandcrème.

Waarom zouden we de voorkeur geven aan Huawei MateBook 14?

Previous article

De financiën regelen van jouw bedrijf: 3 tips 

Next article

You may also like