TrendsWerk & School

Koffiemachine: Een koffieoplossing speciaal voor kleine bedrijven

0

Een koffiezetapparaat of het kantoor is iets dat zeker niet mag ontbreken. Goede koffie is een motivatie voor veel werknemers. In dit artikel vind je de beste koffiemachine voor kleine bedrijven.

De laatste jaren is de koffiekwaliteit flink verbeterd in Nederland. Zo vind je op iedere hoek van de straat wel een leuk koffietentje. Dit zorgt ook voor een kritischere kijk op koffie door jouw werknemers. Om ze tevreden te houden wil je natuurlijk goede koffie in de kantine. Wanneer jij een klein bedrijf hebt zijn er verschillende koffiemachines waarop je verliefd gaat worden. Wil je niet gelijk een duur apparaat aanschaffen, dan kan je ook een koffiemachine huren.

Een koffiemachine huren voor mijn bedrijf:

Tegenwoordig kan je natuurlijk bijna alles leasen en huren. Zo is het ook mogelijk om koffiemachines te huren. Zo’n koffiemachine voor kleine bedrijven kan toch nog best prijzig zijn. Zo moet je denken aan een koopprijs vanaf €2000,- voor een koffiemachine die geschikt is voor op een kantoor. Wil jij liever niet in één keer dit bedrijf moeten betalen, dan kan je gewoon gaan voor een vast bedrag iedere maand. Een perfecte koffieoplossing voor op jouw kantoor.

Dit zijn de beste koffiemachines voor kleine bedrijven:

Wij hebben een lijst gemaakt met de beste koffiemachines voor op een klein kantoor met minder werknemers.

1.    Baristi 100

Deze koffiemachine zet hoge kwaliteit koffie. Van een cappuccino tot een espresso, alles in de beste kwaliteit. Het is een compact en klein automaat die ook nog eens stiller is dan een gebruikelijke koffiemachine. Je kan bij deze machine hem gemakkelijk naar smaak aanpassen. Simpel en heerlijk.

2.    Lagundo

Heb jij een kantoor met tussen de 10 en de 30 werknemers, dan is dit een ideale koffiemachine. Zo heeft hij een hoge capaciteit en kan hij 75 kopjes zetten per keer vullen. Ook is dit een design dat je zeker bij je stijlvolle kantoor gaat passen. Je kan er alle koffiekanten mee op en daarmee is dit toch wel een toppertje!

3.    Lagundo Lattiz

Deze koffiemachine is speciaal ontwikkeld voor de echte fijnproevers. Misschien bij je wel een koffieliefhebber en moet jij de dag beginnen met een baristawaardige cappuccino.  Er zit namelijk een losse melkschuimer bij, deze zorgt voor de beste kwaliteit schuim boven op jouw espresso.

Voordelen van een kleinere koffiemachine

Er zitten een aantal grote voordelen aan een kleinere koffiemachine op het kantoor. Dit heeft vooral te maken met het schoonmaken. Echte baristamachine’s of grote koffiemachines moeten meerdaags schoongemaakt worden. Bij een kleinere koffiemachine wordt dit vaak gedaan door een automatisch programma. Moet je hem wel een keer schoonmaken, dan is dat binnen een paar tellen al gedaan omdat het gaat om een klein apparaat.

Een ander groot voordeel is toch wel de koffiebonen. Je kan namelijk zelf bepalen welke koffiebonen je wil gebruiken in je koffiemachine. Zo kan je kiezen voor de gebrande koffiebonen van die speciaalzaak om de hoek of juist de budgettoppers uit de supermarkt. Ben jij trouwens benieuwd hoeveel koffie wij drinken in Nederland? Bekijk dit artikel.

Makkelijke en éénmalige aanpassingen om comfortabel en veilig thuis te blijven wonen

Previous article

Wat is het verschil tussen internationaal en lokaal transport?

Next article

You may also like