Tech

Om deze redenen moet je voor Microsoft Azure kiezen

0

Microsoft Azure is een door Microsoft gecreëerde cloud computing-dienst voor het bouwen, implementeren en beheren van toepassingen en diensten via een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. Azure biedt zowel Platform as a Service (PaaS) als Infrastructure as a Service (IaaS) diensten en ondersteunt veel verschillende programmeertalen, tools en frameworks, waaronder zowel Microsoft-specifieke als software en systemen van derden. Azure biedt gebruikers de mogelijkheid om virtuele machines (VM’s), web apps, mobiele apps, databases en meer te creëren die binnen enkele minuten kunnen worden ingezet. Azure biedt ook. diverse opslagmogelijkheden, waaronder blob-, tabel- en wachtrijopslag, alsmede een beheerde NoSQL databasedienst genaamd Azure Cosmos DB. Benieuwd wat Azure kan beteken voor uw bedrijf? Lees dan snel verder!

Belangrijk om te weten over Microsoft Azure

Microsoft heeft al vele jaren ervaring met het verstrekken van software aan professionele partijen. Deze ervaring komt duidelijk terug bij Azure. Zo vindt Microsoft de engagement met klanten zeer belangrijk, dit zorgt voor een goede samenwerking. Ook hebben de klanten zo input in de software. Procesoptimalisatie is een ander speerpunt, dit zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden binnen de cloud. Dat werknemers, die hoofdzakelijk gebruiker zijn van de software, moeten de focus krijgen. Wanneer de gebruikers en uitvoerders van de processen de focus krijgen, kunnen zij bijdragen aan ontwikkeling van de omgeving.

Keuzestress is niet nodig

Microsoft Azure is een van de meest flexibele software mogelijkheden op de markt, er kan veel gevormd worden naar eigen wens. Dit is enorm handig voor een ondernemer met een vraagstuk omtrent schaalbaarheid. Naast de flexibiliteit is de veiligheid van Microsoft ook een grote plus. Het bedrijf bestaat inmiddels een aardig tijdje en heeft in die jaren de nodige uitdagingen gekend op cybersecurity gebied. De ervaring die uit deze uitdagingen is gekomen wordt geïmplementeerd in alle software, waardoor Azure een super veilige optie is. Ook zijn de paketten van Azure zeer scherp geprijsd, vaak is professionele software duur maar in dit geval is dat absoluut niet het geval. De uiteindelijke prijs van een pakket is afhankelijk van de inhoud, denk bijvoorbeeld aan het aantal licenties.

Azure voor mijn organisatie

Kies je voor Microsoft Azure? Goed idee!. Het implementeren van software kan nog wel eens een lastige opgave zijn, echter met behulp van een professionele partij is dit een fluitje van een cent. Deze professionele partij kan advies geven over de inhoud van het benodigde pakket en hoe het beste uit de software te halen. Een professionele partij om te overwegen is DWE-ICT, zij hebben jaren ervaring met vele vormen van software

Energiekosten berekenen: zo pak je het aan  

Previous article

Ontevreden met je huidige baan? Dit zijn je opties

Next article

You may also like