Trends

Populairste Doe Het Zelf Blogs van Nederland

0

Klussen, veel mannen en een enkele vrouw heeft daar veel lol in. En sommigen moeten gewoon en worden er in de loop van de tijd steeds handiger in. Echte Doe Het Zelvers vinden altijd wel een nieuwe klus, thuis of bij vrienden of familie. En heb je nu eens inspiratie nodig? Kijk dan eens op één van deze blogs over klussen en Doe Het Zelven!

Klustips.nl

De makers van werkspot.nl, waar je vakmensen voor je klus kunt zoeken, hebben ook een blog opgezet voor de klussers onder ons. De onderwerpen zijn erg divers, maar bevatten stuk voor stuk handige én bruikbare tips om zelf aan de slag te gaan. Je kunt zelfs leren lassen, elektrisch lassen dus niet met gevulde lasdraad, via een duidelijk stappenplan!

Marijke Küsters Doe Het Zelf Blog

Pinterest is helemaal hip om ideeën op te doen. Veel mensen delen hier ook de resultaten van hun Doe-Het-Zelf inspanningen en Marijke Küsters verzamelt die dan weer op Pinterest. Het voordeel van Pinterest is dat de beelden, foto’s, het belangrijkste zijn dus dat je meteen ziet wat het resultaat is.

Doehetzelfbeter

Belg Andy is een echte doe-het-zelver en zoekt regelmatig op hoe hij dingen kan doen. En daar zag hij een gat in de markt, want heel veel info is slecht vindbaar, slecht leesbaar of gewoon niet te begrijpen. En dus dacht hij: ‘dat kan beter’. Hij begon zijn eigen blog en schreef al honderden stukken over hoe hij klussen aanpakt. En heel herkenbaar, waar hij tegenaan loopt. Heb je even geen zin om te klussen? Andy blogt ook over dagelijkse dingen en doet dat nog grappig ook.

Woonblog

Een online magazine, zo mogen we woonblog.nl wel noemen. Met vooral veel inspiratie over alles in en om huis. Dus ook over klussen. Ze delen tips en instructies om je huis mooier te maken. En ben jij nu op zoek naar die ene Ikea hack? Ook die vind je hier. Want klussen hoeft niet altijd moeilijk en groot te zijn, je kunt ook blij zijn met je zelfgemaakte kruidenrekje!

Buma.com, dé adviserende groothandel voor groen, grond en infra

Previous article

Wat is HPE OEM? Uitleg en advies

Next article

You may also like