Geld

Rijkste pokerspelers ter wereld: dit zijn ze in 2021

0

Voor veel pokerspelers is het een droom om ooit zo goed te kunnen worden dat ze met hun pokercarrière écht goed geld kunnen gaan verdienen en hier zelfs rijk van worden. Voor enkele succesvolle pokerspelers (die tijdens de lockdown vooral online poker spelen) is deze droom realiteit geworden: zij hebben inmiddels meerdere miljoenen miljoenen in hun bezit en hebben dus geen zorgen meer dankzij hun succesvolle pokercarrière. Benieuwd wie anno begin 2021 de rijkste pokerspelers ter wereld zijn? Wij vertellen je over de vijf rijkste speler.

Dan Bilzerian

Heb je wel eens gehoord van Dan Bilzerian? Deze 32-jaar oude pokerspeler staat op nummer 1 met deze lijst en is dus de rijkste pokerspeler ter wereld. Dankzij zijn succesvolle pokerspellen heeft hij een vermogen op kunnen bouwen van 150 miljoen Amerikaanse dollars. In het meest spraakmakende spel waar Bilzerian an mee heeft gedaan won hij op één avond meer dan 10 miljoen dollars. Er moet wel genoemd worden dat het totale vermogen van Bilzerian niet alleen afkomstig is uit pokerspellen, aangezien hij ook veel aandelen in verschillende bedrijven heeft. Desondanks is het toch zeker dat een groot deel van zijn vermogen komt door zijn succesvolle pokerspellen.

Phil Ivey

Op de tweede plaats in deze lijst vinden we succesvol pokeraar Phil Ivey, die inmiddels een vermogen heeft opgebouwd van 100 miljoen Amerikaanse dollars. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Phil Ivey op de vijfde plek staat in de lijst van professionele pokerspelers met de hoogste winsten ooit in wedstrijden. Daarnaast is hij ook één van de pokerspelers met de meest winsten ooit op zijn naam staan. Volgens casino checking heeft Ivey in meer dan 319,285 hands gespeeld en in bijna al deze spellen flink gewonnen.

Zo is hij een tijdje pokerkampioen geweest, maar verloor kort hierna weer alles. Uiteindelijk is hij weer teruggekomen en is hij inmiddels opnieuw een pokerkampioen, met een vermogen van 80 miljoen dollar

Chris Ferguson

Het zou goed kunnen dat je wel eens van Chris Ferguson hebt gehoord of dat deze naam een belletje doet rinkelen. Ferguson staat namelijk bekend om zijn lange haar, flinke snor en mooie hoed. Daarnaast heeft hij de mooie kanten van poker gezien, maar ook zeker de slechte kanten. Zo is hij een tijdje pokerkampioen geweest, maar verloor kort hierna weer alles. Uiteindelijk is hij weer teruggekomen en is hij inmiddels opnieuw een pokerkampioen, met een vermogen van 80 miljoen dollar.

Doyle Brunson

Vlak achter Chris Ferguson vinden we Doyle Brunson in de lijst, die het met een vermogen van 75 miljoen dollar ook zeker niet slecht heeft gedaan achter de Amerikaanse pokertafels. Inmiddels is Brunson 84 jaar oud, mar is hij het pokeren zeker nog niet verleerd. Hoewel hij nog graag pokert, kan hij het niet meer urenlang volhouden en draagt hij het stokje graag over aan jonge pokeraars.

Daniel Degreanu

Daniel Negreanu heeft een vermogen van 50 miljoen dollar en staat daarmee op de vijfde plek in deze lijst. Hij begon al op zijn 21e met professioneel pokeren en maakte al snel furore met zijn spel. Hierdoor begon hij al snel naam te maken en inmiddels is hij, met 44 jaar, een echte pokercelebrity.

5 tips als je gaat solliciteren

Previous article

Hoe werkt een payment service provider?

Next article

You may also like