HandigTechWerk & School

Slimme schoolkluisjes: hoe technologie het beheer en de beveiliging van kluisjes heeft verbeterd

0

Dat een veiligere omgeving op school belangrijker dan ooit is voor studenten, is helemaal niet zo gek. Studenten en scholieren moeten namelijk op ieder moment van de dag de beschikking hebben over veilige en slimme schoolkluisjes. Daarom komt het investeren in een slim schoolkluisje maar al te goed van pas voor scholen. Want door deze schoolkluisjes aan te bieden, profiteert de student vanaf het eerste moment van een aantal aantrekkelijke voordelen. Kom je daar graag wat meer over te weten? Je leest er alles over in deze blog.

Een locker kan erg makkelijk toe worden gewezen aan één leerling

De lockers, zoals slimme laptopkasten, zijn heel eenvoudig te bedienen met de authenticatie naar keuze. Je kunt daarbij denken aan een innovatieve smartphone applicatie die door de leverancier wordt aangeboden. Maar je kunt daarbij ook denken aan een eigen schoolkaart. Geen losse lockers  of vergeten codes meer, maar een uniek elektronisch lockersysteem zorgt voor erg veel overzicht en gemak. En doordat een locker erg makkelijk toe kan worden gewezen aan een vaste leerling, kan de veiligheid van de spullen altijd worden gewaarborgd. 

Het verlies van sleutels behoort tot het verleden dankzij een slim schoolkluisje

Maar er is ook nog een ander groot voordeel verbonden aan het gebruik van slimme schoolkluisjes. Het verliezen van de sleutels, waarmee het kluisje normaal kan worden geopend, behoort dan ook definitief tot het verleden. En dat kan ervoor zorgen dat scholen op een jaarlijkse basis behoorlijk wat geld kunnen besparen. De kluisjes zijn robuust, kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt voor veelvuldig gebruik in de toekomst. Ideaal dus als er waardevolle spullen zoals een dure rekenmachine of laptop op worden geborgen.

Ook erg flexibel in gebruik voor bezoekers die en enkele dag aanwezig zijn

Maar tegelijkertijd is ook flexibel gebruik van het kluisje mogelijk. En dat heeft weer andere handige voordelen te bieden. Een kluisje is daardoor ook geschikt voor bijvoorbeeld bezoekers die een enkele dag een bezoek brengen aan de school. Door dit soort kluisjes in een aparte ruimte neer te zetten dan de kluisjes van de scholieren, zorg je voor een efficiënte looproute en er is geen sprake van verwarring voor de bezoeker. Overtuigd geraakt van alle voordelen? Dan is het een goed idee om het complete aanbod slimme schoolkluisjes te bekijken en je favoriete ontwerp in te kopen.

Ontdek de Magie van Gekleurde LED-strips: Creëer een Betoverend Lichtspektakel

Previous article

Hoe werken autoflower wietzaden?

Next article

You may also like