Handig

Vier manieren om geld te sparen of beleggen

0

Geld sparen kan erg bevredigend zijn maar ook een grote uitdaging voor sommige mensen. Zeker als je een gat in je hand hebt, is het een opgave om tientallen dan wel honderden euro’s per maand aan de kant te zetten. Om te zorgen dat jij net wat euro’s extra kan sparen in de maand, geven wij jou een aantal tips. Lees snel verder.

Zet een vast bedrag opzij

Makkelijker gezegd dan gedaan; zet een vast bedrag opzij. Probeer iedere maand een vast bedrag te sparen en dit op een spaarrekening te zetten. Bepaal voor jezelf wat voor bedrag je iedere maand kunt missen. Het is belangrijk dat je het spaarbedrag niet té hoog inzet, dan voelt het misschien alsof je de rest van de maand op een houtje moet bijten. Dat is echt niet nodig! Bepaal een bedrag waardoor je nog normaal kan leven en ook een beetje kan genieten!

Stel spaarpotjes in

Bij sommige banken kun je in de bankieren App spaarpotjes instellen. Zo spaar je makkelijk en automatisch met een periodieke overboeking. Je hoeft nergens aan te denken en voor ieder spaarpot kun je een ander doel instellen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het sparen voor een auto, een huis, vakantie of een studie je altijd nog wil doen. Voor het ene spaardoel heb je meer geld nodig dan de andere, bepaal goed wat jij aan het einde van de streep nodig hebt voor jouw spaardoel.

Beleg in een huis

Het kopen van een huis brengt niet gelijk geld in het laatje. Integendeel; het kost veel geld! Heel veel geld! Maar als je uiteindelijk jouw huis hebt afgelost, dan kan het nog wel flink wat centen opleveren. Het een langetermijninvestering die goed kan zijn voor je pensioen of om bijvoorbeeld een huis te gaan verhuren. Bovendien is het momenteel beter om je geld te stoppen in vastgoed dan het op je rekening te laten staan.

Beleg in crypto

Cryptomunten worden steeds populairder en normaler. Veel groot Bitcoin bezitters betalen al transacties met hun online geld. En dit is waarschijnlijk de toekomst! Door de trendlijn te volgen, kun je voorspellen hoe de trendlijn zich waarschijnlijk zal voortzetten. Wanneer de prijzen op de bodem zitten, kan het voor investeerders juist een goed moment zijn om te beleggen. Zodra de prijzen weer stijgen, kun je veel rendement behalen.

Ethereum kopen?

Wil je graag eth kopen? Anycoindirect is een betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van cryptogeld. Je kunt bij Anycoindirect makkelijk en snel een wallet aanschaffen om vervolgens eth te kopen.

Woonstijl landelijk: dit houdt het in

Previous article

Een bedankje voor zorgpersoneel

Next article

You may also like