TrendsWerk & School

Waarom je Vlieland wilt kiezen voor je bedrijfsuitje

0

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje omdat je je medewerkers echt even wilt bedanken voor hun harde werken? Dan zijn de Waddeneilanden een leuk en origineel idee. En dan al helemaal het Waddeneiland Vlieland. Je moet dan wel de Waddenzee oversteken om hier te komen, maar dat is het zeker waard. Het leukste is om het bedrijfsuitje dan ook in de zomer te plannen, zodat de kans op lekker weer het grootst is. In dit artikel gaan we je vertellen waarom juist Vlieland zo’n geschikte plek is voor je volgende personeelsuitje!

Personeelsuitje op Vlieland

Er zijn meerdere activiteiten die je tijdens een personeelsuitje op Vlieland kunt doen. Het is een klein maar fijn Waddeneiland. Je kunt denken aan de volgende activiteiten om te doen met collega’s: yoga, branding raften, blokarten, beachvolleybal of powerkiten. Je kunt ook meerdere activiteiten in een dag plannen. Pak ’s ochtends vroeg de boot vanaf Harlingen, zodat jullie al vroeg arriveren op het eiland. Daarna kun je eerst een lekker ontbijt organiseren in een restaurant om vervolgens bijvoorbeeld te gaan beachvolleyballen. Plan zo een stuk of drie leuke groepsactiviteiten op een dag, zodat de hele dag vol zit met leuke bezigheden.

Afsluiten met een diner

Sluit het bedrijfsuitje op Vlieland af met een heerlijk diner in één van de leuke restaurants op Vlieland. Als iedereen van vis houdt is dit zeker aan te raden, omdat je natuurlijk aan zee zit. Vele restaurants serveren heerlijke verse vis. Maak van tevoren een reservering bij een restaurant omdat je natuurlijk niet met een grote groep zomaar binnen kunt komen. Je kunt ook van tevoren een bepaald menu afspreken met een restaurant, bijvoorbeeld een 3-gangen menu. Vraag van tevoren aan je medewerkers waar ze van houden, zodat je hier eventueel op in kunt spelen met het eten dat geserveerd gaat worden.

Leuk bedrijfsuitje op de Wadden

Op Vlieland kun je hoe dan ook een leuk bedrijfsuitje organiseren. Zorg dat je ruim op tijd de reserveringen maakt voor een ontbijt en een diner in een restaurant. Zo voorkom je dat er geen plek meer is voor jullie groep. Daarnaast kun je aan het personeel vragen welke activiteiten zij leuk vinden om te doen, zodat je hier rekening mee kan houden. Er is genoeg te doen op Vlieland, zeker op het strand. En voor groepen zijn er veel leuke activiteiten te boeken om er zo een leuk personeelsuitje van te maken. Een bedrijfsuitje is altijd een goed idee, zodat de collega’s elkaar beter kunnen leren kennen buiten het werk om. En waar is dit nou leuker dan op Vlieland? Alleen nog hopen op een mooie zonnige dag en dan kan het niet mis gaan!

Dit is alles wat jij moet weten over de Scope 12 opleiding

Previous article

Welke manometer kies ik?

Next article

You may also like