Huis & Tuin

Wat is de beste keuze voor een regenwaterpijp?

0

Je woont in een mooie laan met leuke huizen. Oude bomen in het gras langs het voetpad maken het plaatje compleet. Alle huizen zien er goed onderhouden uit en de tuinen zijn een lust voor het oog. Bijna alles aan de huizen is goed en netjes. De dakpannen hebben de juiste kleur, de bakstenen en de voegen ogen lekker fris en het houtwerk zit goed in de verf. Alles is in orde, behalve de regenpijpen. Die zijn alweer nodig aan vervanging toe. Het zijn van die ouderwetse grijze regenpijpen. Het grijze pvc verkleurt in het zonlicht en dit geeft de huizen een slordige indruk. Jammer voor de buurt en helaas voor jou. Maar dat hoeft niet zo te zijn!

De slimme witte pvc regenwaterpijpen van Buma behouden hun kleur. Dat komt omdat ze wit van kleur zijn. Witte buizen van pvc zijn kleurvast. Wit blijft wit. In tegenstelling tot die vervelende saaie grijze pvc pijpen, deze verkleuren zoals gezegd snel onder invloed van het zonlicht en gaan er armoedig uitzien.

Welke regenwaterpijp kies jij?

Je hebt het geluk in een leuk huis te wonen en je doet er alles aan om die woning ook aan de buitenkant zo mooi mogelijk te houden. De tuin heb je al redelijk onder controle want regelmatig komen er mensen voorbij die hun enthousiasme over jouw tuin niet onder stoelen of banken steken. Kortgeleden is de buitenschilder weer geweest en ook het grindpad naar de voordeur heb je gisteren weer netjes aangeharkt. Alleen die nare lelijke regenpijpen. En dat zijn er best nog een aantal! Als het nou een mooie egale grijze kleur was, maar op veel plekken is het donkergrijs verkleurd naar heel lichtgrijs. De regenwaterpijpen verkleuren aan de zijde waarmee ze in de zon staan, waardoor het geheel er erg droevig uit gaat zien. Gelukkig zijn er nu witte regenpijpen op de markt, die niet verkleuren en mooi wit blijven.

Eigen stijl

Je hebt je eigen stijl, net als je woning. Dat is binnen heel herkenbaar. Iedereen ziet onmiddellijk dat het jouw huis is, jouw woonkamer en jouw idee. Dat wil je natuurlijk buiten ook terug laten komen. Fijn als je vrienden gelijk jouw stijl herkennen zodra ze de straat waar je woont inrijden. Ze hoeven niet eens op het huisnummer te letten als ze bij je aan willen bellen. Ze zien meteen dat het jouw huis is, heel apart met die witte hemelwaterafvoerpijpen. Alle pijpen, goten en hulpstukken zijn in wit leverbaar, zodat het er erg mooi als één geheel uit ziet. Een huis met witte dakgoten en witte regenpijpen, echt helemaal je eigen stijl!

Een eigentijds wit hemelwaterafvoersysteem

Witte pvc regenwaterpijpen worden meer en meer gekozen door architecten, aannemers en doe-het-zelvers. Juist ook door hun stijlvolle uiterlijk en bovenal omdat ze hun witte kleur behouden. Kies voor een eigentijds wit hemelwaterafvoersysteem en ga voor je eigen stijl.

geschreven in opdracht van Buma handel

Kun jij al een e-bike leasen via je werkgever?

Previous article

4 tips voor een internationale marketing strategie

Next article

You may also like