GeldTechWerk & School

Wat is een reclamemast? En hoe duur is dat?

0

Wil jij meer zichtbaarheid voor jou bedrijf? Reclame op plekken waar je écht wordt gezien? Dan kan een reclamemast de uitkomst zijn. Door de juiste pixels kunnen mensen dag en nacht jouw reclamespotjes bekijken zodra ze ‘m passeren. Maar wat is het precies en hoe duur is het? In deze blog vertellen we jou alles over reclamemasten en de kosten ervan.

Je hebt ze vast weleens gezien. De gigantische masten langs de kant van de snelweg. Dit zijn reclamemasten. Vaak worden ze op plekken gezet waar dagelijks ontzettend veel mensen voorbijkomen. De ideale spot voor een reclame-uiting dus. Daarbij zijn de masten vaak ontzettend groot. Dat komt omdat ze in een gigantische driehoek-vorm worden aangebracht, zodat de zichtbaarheid veel beter is. Hierdoor ziet meer dan 95% van de voorbijrijders bewust of onbewust jouw reclame.

Wat zijn de kosten voor een reclamemast?

De volgende vraag die dan natuurlijk reist is: wat zijn de kosten voor zo’n reclamemast? De kosten voor een reclamemast is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst natuurlijk de plek waar de mast komt te staan. Zo is een mast op de ring van Amsterdam een grotere investering dan een reclamemast op een kruispunt in een dorp in Friesland.

Daarnaast heb je natuurlijk ook een vergunning nodig. Het is daarom verstandig om een reclamemast aan te schaffen bij een bedrijf dat jou van A tot Z kan begeleiden. Hierdoor weet je zeker dat je tijdens het complete traject wordt geholpen. Zo moet de constructie natuurlijk ook degelijk zijn, want je wil dat deze investering jaren meegaat.

Een offerte van een expert kan jou precies vertellen wat de prijs is voor jouw wensen en behoeftes op het gebied van reclamemasten.

Meerdere opties voor reclamemasten

Er zijn meerdere soorten waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld de led reclamemast, maar ook lichtkranten, LED zuilen of een LED gevelreclame kan helpen bij meer zichtbaarheid van jouw onderneming. Lijkt op dit moment de investering voor een reclamemast te groot? Dan kun je ook kiezen voor een mobiele LED-reclamemast. Hierdoor hoef je geen paal te monteren maar kun je een verrijdbaar exemplaar kiezen. Dan staat jouw reclame-uiting namelijk op een aanhanger die is uitgerust met een paal die je tot een bepaalde hoogte kunt zetten.

Een goede houding, maar een comfortabele stoel? Let hier op!

Previous article

Wat is de juiste software voor een goede webshop?

Next article

You may also like