HandigInternetNieuws

Wat je moet weten over Supersales.nl

0

Shoppen, wie houdt er nou niet van? We willen het liefst een goede kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs. Dan is het erg fijn dat er bij winkels in Nederland vaak aanbiedingen zijn. Kleding, schoenen, tassen, beautyproducten, babyproducten. Overal zijn aanbiedingen voor te verkrijgen. En hoe ideaal zou het zijn als al deze aanbiedingen op een website samengebracht zouden worden? Zo’n website is supersales.nl.

De slogan van supersales.nl zegt al genoeg: alle aanbiedingen van 231 webshops. Deze website is bedacht, met het idee dat aanbiedingen vaak snel weg zijn, voordat jij er gebruik van hebt kunnen maken. De oprichters hebben daarom van veel webshops de aanbiedingen gebundeld op hun website. Zo zijn al deze aanbiedingen makkelijk binnen handbereik. De aanbiedingen zijn actueel en via de filters kan je de producten zoeken die passen bij jouw maten en voorkeuren. Dit maakt het erg overzichtelijk.

De producten

Er is een breed assortiment aan aanbiedingen. De aanbiedingen zijn van mannen-, vrouwen- en kindermode. Er zijn allerlei aanbiedingen te vinden voor babyproducten, zoals buggy’s, traphekjes en luiers. Je kunt er aanbiedingen van tassen vinden en verschillende accessoires zoals telefoonhoesjes en etuis.

Op de pagina ‘Mooi & Gezond’ vind je aanbiedingen voor parfums, make-up, verzorgingsproducten en gezondheid. Denk hierbij aan voedingssupplementen en homeopathische middelen.

Op de site kun je bij de pagina ‘Merken’ alle aanbiedingen van producten van babymerken vinden. Wanneer je op een merk klikt, komen daar de categorieën waar de producten onder vallen en de producten naar voren.

Persoonlijk profiel

Het ideale van de website is dat je er een persoonlijk profiel kan opstellen. Je voert daar je voorkeuren in van bijvoorbeeld producten of kleuren. Je vult je maten in en je favoriete merken. Op deze manier kun je makkelijk de aanbiedingen vinden die goed bij jouw voorkeuren en maten aansluiten.

Een persoonlijk profiel kun je aanmaken door rechts bovenin de pagina op ‘account’ te klikken. Je kunt je daar registreren of je gebruikt je Facebook-account ervoor. Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je op dezelfde plaats ook inloggen op de website.

Sale alerts

Doordat je op je persoonlijke profiel jouw voorkeuren en gegevens hebt ingevoerd, kun je niet alleen eenvoudiger shoppen. Je kunt ook sale alerts instellen. Je krijgt dan dagelijks of wekelijks een mail met de aanbiedingen die passen bij jouw voorkeuren en gegevens. Of je de mail dagelijks of wekelijks krijgt, kun je zelf instellen. Zo ben je altijd op de hoogte van de aanbiedingen voor bijvoorbeeld de merken waar jij gek op bent of schoenen die je al een tijdje wilt, maar die nog te duur zijn.

Shoppen

Zoals benoemd, zijn de aanbiedingen die op de website staan, aanbiedingen van 231 andere webshops. Het zijn dus geen aanbiedingen van SuperSales zelf. Wanneer je tijdens het shoppen een leuk jurkje ziet, die je zou willen bestellen, dan klik je op het jurkje. Je ziet dat de de beschrijving van het jurkje en de bestelinformatie. Hier kan je ook doorklikken naar de webshop waar het jurkje van is. Is hij bijvoorbeeld van Superdry, dan staat er ‘bekijk bij Superdry’. Daar kan je vervolgens het jurkje bestellen.

Kortom, een hele eenvoudige website, waar je door middel van filters snel kan komen tot de producten waar jij naar op zoek bent en die bij jou passen. Doordat je een persoonlijk profiel kunt aanmaken en sale alerts kunt krijgen, kan dit zelfs nog sneller. Ideaal voor ons, Nederlanders die graag op de centen letten en alles zo snel mogelijk willen doen.

Ziekenhuisplanner: tips voor het gebruik van de ziekenhuisplanner

Previous article

Voordeel websites zoals Groupon

Next article

You may also like