Handig

Welk soort stelling heb jij nodig?

0

Zoek je naar een geschikte stelling voor je magazijn? Dat kan nog best lastig zijn. Hoe weet je nu wat voor een soort stelling je precies nodig hebt? Er bestaan veel verschillende soorten stellingen. Allemaal kunnen ze geschikt zijn om je magazijn mee in te richten. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje zodat jij de juiste stelling kunt kiezen voor jouw magazijn.

Legbordstellingen

Heb je een klein magazijn en weet je niet hoe je al je spullen erin kwijt kan? Misschien is een legbordstelling wel de oplossing voor jou. Een groot voordeel aan legbordstellingen is dat je ze makkelijk zelf kunt opbouwen. Ook kun je zelf bepalen hoe je de stelling inricht en dus ook makkelijk uitbreiden wanneer nodig. In een legbordstelling kun je makkelijk kleine en lichte producten opslaan. Zoals al eerder vermeld zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en draagvermogens.

Palletstellingen

Als je in je magazijn met diverse afmetingen pallets werkt, dan is een palletstelling de uitkomst voor jou! Het zijn stellingen waarin je pallets met producten kwijt kunt, opgebouwd uit staanders en liggers. Een groot voordeel van palletstellingen is dat ze een hoog draagvermogen hebben. Je kunt dus met een gerust hart zware goederen erop kwijt. Daarnaast zijn er ook veel verschillende diepteafmetingen beschikbaar en soorten materialen. Door al deze opgesomde voordelen is een palletstellingen een populaire optie voor veel magazijnen.

Draagarmstellingen

Het opslagoppervlak van draagarmstellingen wordt niet onderbroken door jukken, waardoor je producten makkelijk in de stellingen kwijt kan. Mocht je dus lang materiaal kwijt moeten in je magazijn, dan zijn draagarmstellingen een goede oplossing voor jou. Je kunt onderscheid maken tussen licht, medium en zwaar. Wil je kiezen voor een lichte variant? Die is bedoeld voor goederen en producten die je handmatig kunt opbergen. De hoogte van de stelling is 2 tot 2,5 meter. Mocht je kiezen voor een medium variant dan is het enige verschil dat de stelling een meter hoger is. Bij de zware variant kun je zwaardere goederen kwijt. De hoogte hiervan is 4 tot 6 meter.

Advies

Wil je een goede keuze maken? Dan is het eerst handig om te bedenken wat je wil opslaan. Ga daarna alle opties langs en besluit welke het beste bij jouw behoeftes past. Meer te weten komen over stellingen? Ga naar de website van Stellingstunt, ze hebben bijvoorbeeld Stellingstunt palletstellingen. Vragen over producten? Neem dan contact op en laat je adviseren!

Dit is waar je stemacteurs voor kunt inhuren

Previous article

Waarom is integriteit zo belangrijk binnen een bedrijf?

Next article

You may also like