Algemeen

Werken bij Melis Logistics: een baan met toekomst

0

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de transport- en logistieke sector? Dan ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf met grootse ambities. Al meer dan honderd jaar zorgen wij ervoor dat goederen veilig en snel hun bestemming bereiken. Onze betrouwbare en flexibele werkwijze is hierbij van groot belang. In dit blog vertellen wij je graag meer over werken bij Melis Logistics.

Diverse functies 

Bij Melis Logistics hebben we diverse functies binnen de logistieke sector. Van planner tot chauffeur, van warehouse medewerker tot customer service medewerker – bij ons kun je alle kanten op. Werken bij Melis Logistics betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Het is een veelzijdige job waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je volop mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

Kernwaarden 

Onze kernwaarden, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet alleen belangrijk in de omgang met onze klanten, maar ook in de omgang met onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en plezier heeft in het werk. Wij investeren dan ook graag in onze medewerkers. Denk hierbij aan interne opleidingen en trainingen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Samenwerking op één 

Bij Melis Logistics werk je in een hechte en gezellige sfeer. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat we het beste resultaat behalen als we ons werk in teamverband doen. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar ideeën te uiten en inbreng te hebben. Op deze manier kunnen we elkaar blijven ontwikkelen en streven we naar een nog betere dienstverlening voor onze klanten.

Focus op de toekomst 

Werken bij Melis Logistics betekent werken bij een bedrijf met toekomstperspectief. Wij zijn namelijk al meer dan honderd jaar een stabiele factor binnen de logistieke sector. Wij zorgen ervoor dat we met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen meegaan, waardoor we ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren. Kortom, werken bij Melis Logistics betekent werken in een innovatieve omgeving waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Als je op zoek bent naar een baan binnen de logistieke sector, dan is Melis Logistics dé plek om te solliciteren. Wij zijn een familiebedrijf met een rijke historie en een betrouwbare en flexibele werkwijze. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en werk je in een hechte en gezellige sfeer. Naast al deze voordelen werk je bij Melis Logistics ook nog eens bij een bedrijf met toekomstperspectief. Kortom, een job waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!

Schuttingen voor de tuin

Previous article

Inspectie met drones: de nieuwste oplossing

Next article

You may also like