Algemeen

Zelf stickers drukken voor je bedrijf: zo doe je dat

0

Met je bedrijf wil je bij je klanten een bepaalde indruk achterlaten. Ook bij niet-klanten uiteraard, in de hoop dat ze wel ooit klant gaan worden. Jezelf onderscheiden doe je bijvoorbeeld door een goede, unieke en herkenbare huisstijl te ontwerpen. Die je vervolgens door kunt laten komen in verschillende merchandise, zoals stickers. In dit artikel geven wij je een aantal tips voor het kiezen bij het drukken van de juiste stickers. Enjoy!

Waarom stickers?

Je zult je waarschijnlijk afvragen waarom het een goed idee is om te investeren in stickers. Bijvoorbeeld omdat je ze op dingen kunt plakken die vaak gezien worden, zoals een fiets, auto, laptop etcetera. Hoe vaker mensen geconfronteerd worden met jouw logo, hoe hoger de mate van merkherkenning en merkherinnering zal zijn. Want over het algemeen, mits positieve externe condities, volgens communicatie-onderzoek leidt tot een positieve attitude ten opzichte van het merk.

Stickers drukken

Als je besluit om over te gaan tot een sticker laten drukken, zijn er een aantal dingen waar je over moet nadenken. We sommen het even voor je op:

Het formaat

Je kunt grote stickers bestellen om te plakken op je raam of auto, maar ook kleinere stickers die je kunt uitdelen als laptopstickers. Of denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde etiketten. Hoe groot jouw stickers moeten zijn, ligt natuurlijk volledig aan jouw bedrijf.

De hoeveelheid

Bij veel merchandise-items zoals stickers of pennen is het vaak relatief gezien een stuk goedkoper om grote hoeveelheden te bestellen. De keerzijde hiervan is echter dat het kan dat je vervolgens eindigt met een grote hoeveelheid aan stickers of pennen waar je vervolgens helemaal niets aan hebt. Dat wil je voorkomen en daarom is het verstandig om van tevoren  een begroting te maken.

Het materiaal

Stickers zijn er natuurlijk in alle vormen en maten, en ook verkrijgbaar in elke kwaliteit. Wil je kiezen voor kwalitatief goede, duurzame en ‘dikke’ stickers, dan kost dat per sticker waarschijnlijk een stuk meer. Maar als je er dan toch voor kiest om grote hoeveelheden af te laten drukken, dan kun je vaak wel veel korting krijgen.

 

iPhone kopen in 2020: wat je moet weten als je nu een iphone koopt

Previous article

4 reden waarom flyeren nog steeds werkt

Next article

You may also like