Nieuws

Ziekenhuisplanner: tips voor het gebruik van de ziekenhuisplanner

0

Wanneer een vriend van je in het ziekenhuis ligt, is dat natuurlijk erg vervelend. Je wilt er voor hem en zijn familie en vrienden zijn. Je wilt bij hem zijn en wilt hem daarom graag opzoeken in het ziekenhuis. Maar met jou, zijn er vele anderen die dit ook willen. Niets is vervelender dan je bezwaard voelen om bij deze vriend op bezoek te gaan, omdat het mogelijk te druk is. Je wilt de naasten niet nog meer belasten. De ziekenhuisplanner is daarvoor een uitkomst.

De ziekenhuisplanner is een systeem waarmee je heel eenvoudig de bezoeken van een persoon in een ziekenhuis kunt regelen. Dit systeem is te vinden op ziekenhuisplanner.nl en is gratis te gebruiken.

Hoe werkt het?

Een initiatiefnemer registreert de patiënt die in het ziekenhuis ligt. Hierbij voert hij de naam in van de patiënt, het kamernummer waar de patiënt ligt en de bezoektijden die gehanteerd worden. De familie, vrienden en andere kennissen die op bezoek willen komen, moeten zich ook registreren op de website. De initiatiefnemer nodigt hen uit voor de ziekenhuisplanner. Op hun beurt kunnen de personen die zijn uitgenodigd, ook weer mensen uitnodigen. Vervolgens kan iedereen zijn bezoek plannen in de kalender.

De kalender

De personen die voor de ziekenhuisplanner van de patiënt zijn uitgenodigd, kunnen in de kalender hun bezoek inplannen. Hier kunnen ze ook zien wie op welk tijdstip de patiënt gaat bezoeken. Hierdoor zijn er nooit te veel mensen meer aanwezig en hoef je je niet bezwaard te voelen om op bezoek te gaan, doordat het mogelijk te druk zou zijn. De bezoeken kunnen verspreid worden en de bezoektijden kunnen volledig benut worden. Dit is ook wel zo gezellig en fijn voor de patiënt, natuurlijk.

Tips

Wanneer er meerdere familieleden, vrienden of kennissen van je in het ziekenhuis liggen, kan je deze patiënten beiden via het systeem volgen. Om het overzichtelijk te houden, is het mogelijk om in de kalender iedere patiënt een eigen kleur te geven.

Je kunt voor de patiënt ook een dagboek bijhouden op ziekenhuisplanner.nl. Hier kan iedereen dagboekberichten schrijven over de bezoeken en over hoe het met de patiënt gaat. Op deze manier kan iedereen in een keer op de hoogte gehouden worden van de situatie van de patiënt. Voor de naasten zorgt dit voor een vermindering van de lasten. Zij hoeven niet iedereen afzonderlijk meer te informeren, wat veel tijd en moeite bespaart.

In de database van ziekenhuisplanner.nl zijn vrijwel alle ziekenhuizen opgenomen en het is ook te gebruiken in veel verzorgings- en verpleeghuizen. Wanneer je aanvullingen hebt, kun je op de site een contactformulier invullen of een mailadres vinden waar je naartoe kunt mailen. Op deze manier kan de ziekenhuisplanner voor iedereen benut worden.

Wanneer de patiënt ontslagen wordt uit het ziekenhuis, kan de ziekenhuisplanner gebruikt blijven worden. Mensen kunnen bezoeken aan de patiënt via het systeem blijven plannen.

Voor sommige patiënten is het niet wenselijk dat ze alleen thuis zijn. Met dit systeem wordt ook overzichtelijk wanneer dit wel het geval zou zijn. Je kunt vroegtijdig ervoor zorgen dat er toch iemand op dat tijdstip op bezoek komt. Dit voorkomt onverwachte en ongewenste situaties.

Het account van de patiënt is volledig beveiligd en vertrouwd. Het is namelijk een beveiligde verbinding en niemand anders dan de personen die ervoor uitgenodigd zijn, kan de kalender en de dagboekberichten over de patiënt zien. Ook is het mogelijk om, in verband met de privacy, dagboekberichten die je hebt geschreven, te verwijderen.

De ziekenhuisplanner is dus een eenvoudig systeem, die voor veel verlichting zorgt voor de naasten van een patiënt die in het ziekenhuis ligt. Het voorkomt de lasten bij de familie om iedereen te informeren of zelf een planning bij te houden. Daarnaast brengt het overzicht en maakt het mogelijk dat mensen zelf hun bezoek kunnen inplannen. Een verlichting in een tijd die soms erg donker kan zijn.

Dit zijn de meest veelvoorkomende geheimen

Previous article

Wat je moet weten over Supersales.nl

Next article

You may also like