Nieuws

Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt

0

Thuiskomen is natuurlijk het allerfijnst in een huis dat lekker ruikt. Met deze simpele tips zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt:

1. Weg met nare geurtjes

Allereerst moet je huis natuurlijk schoon zijn zodat alle nare geurtjes weg zijn. Dus vuilnisbak legen, gootsteen schoonmaken, ramen open zodat alle ruimtes kunnen luchten.

2. Stofzuigen met wasmiddel

Klinkt misschien gek, maar werkt als een trein. Je stofzuiger zuigt niet alleen stof op maar blaast ook veel uit. Doe je wat waspoeder in de stofzuigerzak dan verspreid je die geur dus ook door je huis.

3. Geurkaarsen en geurstokjes

Tegenwoordig kun je heel veel verschillende geurstokjes kopen dus grote kans dat er een geur bij zit die je lekker vindt. Het fijne van de geurstokjes is dat geur lang blijft hangen. Je kunt ook een geurkaars gebruiken, dat staat nog gezellig ook. Plaats je kaars op een plek waar je vaak langs loopt, dan wordt de geur goed opgenomen.

4. Sudderen met geuren

Als je aan het koken bent, dan ruikt je huis naar je gerecht. Je kunt natuurlijk ook een pannetje opzetten met water en wat citrusvruchten, eucalyptus, lavendel, munt, of wat je net lekker vindt. De geur zal zich verspreiden door je huis. Je kunt als de vloeistof goed is doorgekookt ook met het pannetje door je huis lopen.

5. Bloemen

Of je koopt gewoon elke week een verse bos bloemen. Naast dat het lekker ruikt fleurt het ook nog eens je huis op!

Waarom een fruitvlieg niet alleen irritant is

Previous article

Het eerste veganistische warenhuis komt in Den Haag

Next article

You may also like