Trends

Zonder gaten maken en gedoe gordijnen of raamdecoratie ophangen? Zo doe je dat

0

Gordijnen ophangen kan een van de lastigste klusjes zijn die moeten gebeuren in huis. Hoe doe je dat snel en effectief zonder gaten te maken?

Geen gaten in de muur

Boren in de muur of het kozijn blijft altijd een beetje spannend. Je wil natuurlijk dat het gat in een keer op de goede plek zit en als dat niet het geval is, ben je nog verder van huis. Je kan tekenen en uitmeten wat je wil, het is gewoon niet de meest ideale oplossing op je gordijnen op te hangen. Gelukkig is er ook raamdecoratie zonder boren. Dat scheelt een hoop stress en boorongelukjes.

Plakken

Wil je de kozijnen niet beschadigen of durf je niet te boren? Geen probleem. Je kan ook gemakkelijk de bevestiging van de gordijnen aan de muur of aan de raamkozijnen plakken. Vervolgens hang je de raamdecoratie eraan en kan je genieten van je gordijnen zonder te hoeven boren. Toch is deze optie voor veel mensen ook niet ideaal, aangezien het vaak een plakrand achterlaat op het kozijn.

Klemsysteem

Voor je draai- of kiepramen is er nu een handig klemsysteem. Dit systeem zet je gewoon vast aan het raam of aan je raamkozijn. Het ophangsysteem klemt zich als het ware vast aan het raam. Je hoeft alleen nog de gordijnen op te hangen en klaar is Kees. Dat allemaal zonder boren, gaten maken of gedoe. Het klemsysteem wordt geleverd met universele klemsteunen waardoor ze op elk raam passen.

Wat voor gordijnen?

Niet elke soort gordijn past echter op een klemsysteem en natuurlijk vind jij ook niet alle gordijnen mooi. Waar moet je rekening mee houden bij het uitzoeken van de gordijnen voor het klemsysteem? Bij ilumio is er genoeg keuze voor gordijnen met een klemsysteem. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen of vouwgordijnen zonder te boren. Al deze soorten gordijnen kunnen met een klemsysteem opgehangen worden en op verschillende ramen gezet worden. Bijvoorbeeld bij vaste ramen, draairamen of kiepkamer.

Sfeer in huis

Gordijnen zijn een groot onderdeel van je interieur en ze kunnen dan ook een sfeer in de kamer maken of breken. Neem ruim de tijd om gordijnen uit te zoeken die goed passen bij jouw interieur.

Hoe kies je een domein voor domeinregistratie?

Previous article

Tips voor het kiezen van een in te huren bedrijf

Next article

You may also like