Internet

Buma.com, dé adviserende groothandel voor groen, grond en infra

0

Iedereen houdt van groen en bovendien is het op dit moment erg populair. Velen van ons zijn intensief met groen bezig. Als groene ondernemer heb je het om deze reden ongetwijfeld erg druk. Net als bij alle andere producten die je nodig hebt wil je wel kwaliteit en ook nog eens prettig geholpen en goed geadviseerd worden. Op veel plekken kun je producten voor een betaalbare prijs aanschaffen, maar er is een webshop in Nederland waar je daarnaast ook snel en perfect geholpen wordt en alle adviezen krijgt die je nodig hebt.

Het motto van Buma.com is duidelijk: de adviserende groothandel voor groen, grond en infra. De meer dan vijfduizend producten, voor onder andere agrariërs, hoveniers, loonbedrijven en aannemers, zijn overzichtelijk weergegeven in de webshop. Je kunt snel heen en weer van de algemene website met nuttige informatie en blogs naar de handige webshop. Ondernemers kunnen gemakkelijk een account aanmaken en op deze manier profiteren van de laatste en vele aanbiedingen. Eenmaal ingelogd zien de klanten de voor hen geldende netto prijzen.

De producten van de groothandel

Het assortiment van Buma.com is al groot maar wordt steeds uitgebreid, verbeterd en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. De techniek staat immers niet stil! Kwaliteit en innovatie zijn kernbegrippen bij Buma.com, de adviserende groothandel voor groen, grond en infra. Adviseren willen ze graag, daar bij Buma.com, schroom dus niet als ondernemer om te bellen als je vragen hebt! Of het nou gaat om paalmutsen of om een drainbuis. Of om een slootwaaier of reparatieasfalt. De meeste producten worden uit eigen voorraad geleverd, zodat je ze de volgende dag alweer op je werkplek krijgt afgeleverd.

Persoonlijk

De mensen bij Buma.com geven graag persoonlijk advies. Natuurlijk alleen als je dat wilt. Gras- en kruidenmengsels maken onder anderen deel uit van het grote productassortiment van Buma.com. Ook is er een Kruidenwijzer, een dik exemplaar van zestig bladzijden! We selecteren graag samen met jou het juiste bloemenmengsel om de door jou gewenste toepassing te realiseren.

Online en offline

De webshop van BUMA is zoals gezegd zeer uitgebreid en een handig hulpmiddel voor de groene ondernemer. Maar er is ook een Buma.com voor het agrarische loonbedrijf, het grondverzetbedrijf, de aannemer in de grond-, weg- en waterbouw, de hovenier en het land- en tuinbedrijf die liever een bezoek van één van onze vertegenwoordigers op prijs stelt. De brochures van de groene groothandel zijn zowel online als offline in te kijken. Zo is er de BUMA handel product catalogus waar alle producten overzichtelijk in beschreven staan en het BUMAgazine, een blad met interessante informatie, nieuwe producten en aanbiedingen. Daarnaast kun je verder lezen in de Graswijzer, de Kruidenwijzer en de Betonwijzer. Allemaal online te lezen of kosteloos aan te vragen om thuis rustig offline door te lezen. Word klant bij Buma.com en laat het BUMAgazine ook bij jou vier keer per jaar op de mat vallen!

Ben jij klaar voor het beursseizoen? Zo bereid jij je goed voor!

Previous article

Populairste Doe Het Zelf Blogs van Nederland

Next article

You may also like